02 May 2024 
Supportcenter » Registreren
 Inloggen [Wachtwoord vergeten] 
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:
 
 Zoeken
Registreren
Vul de onderstaande velden in om u te registreren voor een nieuw account. Na registratie dient u uw emailadres te valideren om uw account te activeren.

Algemene details
Volledige naam:
Emailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord (Bevestigen):
Primera
Serienummer (verplicht): *
Deze vind u aan de achterzijde van de printer.
Serienummer 2:
Wanneer u meer dan 1 apparaat heeft
Datum aankoop: *
Contactgegevens
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer: *
Adres: *
Plaats: *
Postcode: *
Registratie verifiëren
Vul hieronder a.u.b. de tekst in die u in de afbeelding aan de rechterkant ziet. Dit is ter preventie van geautomatiseerde invoer van tickets (spam).
  
 Terug
Home | Registreren | Een ticket plaatsen | Kennisbank | Informatie | Downloads & Updates | Duplicatieshop.nl
Houd er a.u.b. rekening mee dat dit systeem nog in ontwikkeling is.
DTA Systems