02 May 2024
Supportcenter » Kennisbank

Kennisbank categorieën
De kennisbank is onderverdeeld in verschillende categorieën; selecteer a.u.b. een categorie waarin u bent geïnteresseerd. U kunt ook de volledige kennisbank doorzoeken door zoekwoorden op te geven in de navigatiebalk naast deze tekst.

Als u probleem nog niet is verholpen na het raadplegen van deze kennisbank kunt u per mail contact opnemen met ons support team: support@dta.nl.

Foutmeldingen (10) Overig (5)
Software Error 120 - PTPublisherIk krijg de foutmelding “multiple discs have been placed in the recorder” maar dat is niet het gevalmeer onderwerpen Kan ik mijn cartridges laten hervullen?Hoe kan ik zien hoeveel afdrukken de Disc Publisher al heeft gemaakt, en hoeveel inkt er nog over is?meer onderwerpen
Print problemen (10) Hardware probleem (9)
Is het mogelijk om unieke informatie (bijvoorbeeld klantnaam of serienummer) af te drukken?De DP print niet op PC. Er verschijnt rechtsonderin de taakbalk even een printer, die verdwijnt vervolgensmeer onderwerpen Er zit een disc in de printtray, hoe open ik de printtray?De disc publisher gooit discs aan de voorkant van het apparaat eruitmeer onderwerpen