Supportcenter » Kennisbank » Ik krijg de foutmelding “multiple discs have been placed in the recorder” maar dat is niet het geval
 Inloggen [Wachtwoord vergeten]
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:

Zoeken
 Artikel opties
 Ik krijg de foutmelding “multiple discs have been placed in the recorder” maar dat is niet het geval
Oplossing Deze error verschijnt als het apparaat de laatste disc heeft gepakt. De Disc Publisher denkt dat hij meerdere discs erin heeft gedaan omdat de dikte van de discs niet goed is ingesteld. Dit wordt ook wel de ‘Last disc calibration’ genoemd.

Dit kunt u als volgt instellen voor PC:

1. Open PTPublisher en klik bovenaan op Tools
2. Kies voor: Calibrate the disc publisher
3. Klik op: Calibrate Last disc. Zorg ervoor date r maar 1 disc in de input (en output) bin ligt!