Supportcenter » Kennisbank » De DP print niet op PC. Er verschijnt rechtsonderin de taakbalk even een printer, die verdwijnt vervolgens
 Inloggen [Wachtwoord vergeten]
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:

Zoeken
 Artikel opties
 De DP print niet op PC. Er verschijnt rechtsonderin de taakbalk even een printer, die verdwijnt vervolgens
Oplossing Windows XP:
1. Ga naar: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\PTI\Drivers\[Map met printernaam]\PT_[PrinterInitialen].ini (Application Data is een verborgen map)
2. Open het .ini bestand met kladblok en scroll naar beneden tot de Amount of image sharpening
3. Verander daaronder de SharpenLevel in 0

Windows Vista:
1. Ga naar: C:\ProgramData\PTI\Drivers\[Map met Printernaam]\PT_[PrinterInitialen].ini (ProgramData is een verborgen map)
2. Open het .ini bestand met kladblok en scroll naar beneden tot de Amount of image sharpening
3. Verander daaronder de SharpenLevel in 0