17 May 2024 
Supportcenter » Informatie » Welkom
 Inloggen [Wachtwoord vergeten] 
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:
 
 Zoeken
 Nieuws opties
 Welkom
Geplaatst door: Op: 19 Feb 2009 11:12 AM
Details Welkom bij het nieuwe support systeem van DTA-Systems.

Let op ons systeem is nog in beta fase, dit betekent dat hij nog niet af is.

Als u iets tegenkomt wat volgens u beter kan of als u een opmerking heeft voor verbeteringen.

Maak dan een Ticket aan via de contact knop op de voorpagina in de categorie algemeen dan zullen wij hier naar kijken.



 Terug
Home | Registreren | Een ticket plaatsen | Kennisbank | Informatie | Downloads & Updates | Duplicatieshop.nl
Houd er a.u.b. rekening mee dat dit systeem nog in ontwikkeling is.
DTA Systems