Supportcenter » Informatie » Wat voor type PC heb ik nodig voor mijn Disc Publisher?
 Inloggen [Wachtwoord vergeten]
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:

Zoeken
 Nieuws opties
 Wat voor type PC heb ik nodig voor mijn Disc Publisher?
Geplaatst door: Daan Hogewoning Op: 08 Aug 2012 11:34 AM
Details PC specificaties voor het optimaal gebruiken van een Disc Publisher

Een standaard Windows XP PC moet de volgende specificaties hebben:

• Pentium IV Processor (2 GHz)
  • 512 MB of RAM
  • Windows XP Home or Pro (Geen Media Center Edition of x64 Edition)
  • 7200 RPM harde schijf
  • USB 2.0 - (De disc publisher moet direct verbonden zijn met de pc, usb-hubs en andere tussengevoegde apparaten.)
  • Laptops worden niet aanbevolen.

Een standaard Windows Vista en Windows 7 PC moet de volgende specificaties hebben:

• Pentium Dual Core Processor
  • 1 GB of RAM
  • Minimaal Windows Vista Home Premium
  • 7200 RPM harde schijf
  • USB 2.0 - (De disc publisher moet direct verbonden zijn met de pc, usb-hubs en andere tussengevoegde apparaten.)
  • Laptops worden niet aanbevolen.