Supportcenter » Informatie » Wat is de procedure voor het repareren van mijn apparaat?
 Inloggen [Wachtwoord vergeten]
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:

Zoeken
 Nieuws opties
 Wat is de procedure voor het repareren van mijn apparaat?
Geplaatst door: Daan Hogewoning Op: 23 Aug 2012 11:25 AM
Details Uitleg van de reparatie procedure

Hieronder staat de reparatieprocedure beschreven zoals deze bij DTA Systems wordt nageleeft.

Voor de reparatie:

Dient u eerst contact op te nemen met de support afdeling van DTA Systems. Deze kunt u bereiken door een email te sturen naar: support@dta.nl

Als het probleem niet op afstand kan worden verholpen zal het apparaat opgestuurd moeten worden. Hiervoor ontvangt u een uniek RMA-nummer en verzendinstructies per email. Als u beschikt over een onderhoudscontract heeft u recht op een vervangend apparaat. Als u geen onderhoudscontract heeft, kunt u een vervangend apparaat huren.

Tijdens de reparatie:

Voordat de reparatie zal worden uitgevoerd, wordt eerst de klacht geconstateerd en een indicatie van de kosten gemaakt. Deze indicatiekosten ontvangt u per email en dient u akkoord mee te gaan alvorens de reparatie wordt uitgevoerd.

Na akkoord voor de kosten zal de reparatie plaatsvinden. De klacht zal worden verholpen en het apparaat krijgt een onderhoudsbeurt inclusief firmware upgrade.

De reparatie hangt af van de klachtomschrijving en de te vervangen onderdelen. Gemiddeld duurt een reparatie tussen de 5 en 10 werkdagen.

Na de reparatie:

Als het apparaat niet in de originele verpakking is aangekomen, kunt u kiezen om tegen meerwaarde het gerepareerde apparaat in een originele verpakking retour te laten verzenden. Hierbij geven wij de garantie dat het apparaaat zonder beschadiging en 100% functionerend bij u aankomt.

Standaard ontvangt u 3 maanden garantie op de reparatie.