17 May 2024 
Supportcenter » Informatie » Software handleidingen voor PTPublisher en Primo DVD beschikbaar.
 Inloggen [Wachtwoord vergeten] 
Emailadres:
Wachtwoord:
Onthoudt mij:
 
 Zoeken
 Nieuws opties
 Software handleidingen voor PTPublisher en Primo DVD beschikbaar.
Geplaatst door: Daan Hogewoning Op: 20 Apr 2009 11:28 AM
Details De helpfunctie binnen de software nu ook via internet beschikbaar.

De software handleiding die met de software geinstalleerd werd, staat nu ook online beschikbaar.
Kijk bij downloads en updates of klik direct hieronder:

- Handleiding Primo DVD (alleen IE)
- Handleiding PTPublisher


 Terug
Home | Registreren | Een ticket plaatsen | Kennisbank | Informatie | Downloads & Updates | Duplicatieshop.nl
Houd er a.u.b. rekening mee dat dit systeem nog in ontwikkeling is.
DTA Systems